Ledenbijeenkomst 20 september

foto-ledenbijeenkomst-20-september

Op 20 september heeft de OKK een inspirerende ledenbijeenkomst gehouden in De Wiese in Schalkwijk. Zo’n 25 ondernemers kwamen bijeen om informatie te verkrijgen over de DO! Challenge 2.0. John Venneman daagde de ondernemers uit om deel te nemen aan de DO! Challenge 2.0. Ondernemers lichten in de DO!Challenge hun prestaties op het terrein van Planet (milieu), People (mensvriendelijkheid), Profit (bedrijfsmatig) en Passion (identiteit) door en bepalen een aantal acties waar ze komend jaar in vooruit willen gaan. Vorig jaar zijn 12 Houtense ondernemers met de DO!Challenge 1.0 gestart waarbij ze flinke stappen hebben gezet op het pad van duurzaamheid.

Ook Kees Vernooij van Breeschoten & Vernooij kreeg tijdens deze bijeenkomst de gelegenheid om toe te lichten waar zijn bedrijf zich mee bezig houdt. Jaap Breeschoten en Kees Vernooij hebben ruime ervaring als taxateurs van allerlei onroerende zaken, zoals objecten in het buitengebied, bedrijfsmatig onroerend goed en landelijke woningen.­ In 2006 zijn de krachten gebundeld in de onderneming Breeschoten & Vernooij B.V., centraal gevestigd in Odijk. Dat hun werk omvangrijk is en aan veel regels gebonden bleek wel uit de enthousiaste uitleg van Kees.

Daarna was er gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje zaken uit te wisselen die ondernemers bezig houden. Ook eens kijken of de OKK iets voor jou kan betekenen? Je kunt je altijd aanmelden om een bijeenkomst vrijblijvend bij te wonen!