Drukbezochte nieuwjaarsreceptie ondernemers Houten

Op 9 januari werd door de ondernemersverenigingen IKH, OKK, ZZP en de winkeliersvereniging Het Rond het jaar goed ingeluid in Theater Aan de Slinger tijdens een druk bezochte nieuwjaarsreceptie. OKK voorzitter Peter de Rooy memoreerde in zijn nieuwjaarsspeech aan het lustrum van OKK vorig jaar en het 10-jarig bestaan van ZZP Houten dit jaar.

Verder gaf hij aan dat in 2017 onder andere de Houtense Ondernemersdag, Do Challenge 2.0 en beheer van de bedrijventerreinen op het programma staan.

De speech van Peter de Rooy werd gevolgd door een korte en krachtige toespraak van wethouder Herman Geerdes waarin hij aangaf dat we trots mogen zijn op onze regio en wat we daar bereiken. ‘De motor van onze samenleving is het MKB. Die motor moeten we blijven smeren wat een taak is van ons allemaal’ aldus Geerdes.

Daarnaast kreeg jong talent de kans om zich te presenteren. Frank van Gaalen, 18 jaar, heeft de hele avond, zonder muziekboek, begeleid op de vleugel. In het begin was het even zoeken naar het juiste volume maar na enig overleg en de klep van de vleugel een standje lager zou hij gemist zijn als hij niet gespeeld had.

Na de speeches proostten de leden van de vier ondernemersverenigingen met vertrouwen op 2017.