Zomeruitje OKK 27 mei 2017 Likkebaarden langs de Linie

Op zaterdag 27 mei as. krijgen alle OKK-leden de gelegenheid om een bezoek te brengen aan Fort Honswijk en Fort Everdingen. Het wordt een culturele en culinaire reis langs de mooiste forten van de Hollandse Waterlinie.

We starten met een rondleiding op Fort Honswijk in Schalkwijk. Vervolgens varen we met de boot naar Fort Everdingen in Vianen. Daar gaan we het voorgerecht nuttigen. Op dit fort is sinds 2015 Brouwerij Duits&Lauret gevestigd en daar doet de chef natuurlijk iets lekkers mee. Je krijgt hier meer te zien en te weten over dit bijzondere fort. Hierna varen we weer terug naar Fort Honswijk in Schalkwijk, waar we genieten van een hoofdgerecht uit de streek, een lekker dessert en een kopje koffie. Gedurende deze bijzondere avond word je verrast door de mooiste acts en optredens op de boot en op de forten tijdens het diner.

Al likkebaardend genieten van verrassende acts, lekkere streekgerechten en de prachtige forten van de Hollandse Waterlinie. Een bijzondere culturele beleving inclusief viergangenmenu met streekgerechten en vier drankjes a € 29,50 per persoon. Partners zijn uiteraard ook van harte welkom.

Programma:

15.00 uur      Ontvangst en rondleiding Fort Honswijk

16.30 uur      Overtocht naar Fort Everdingen in Vianen

17.00 uur      Voorgerecht Fort Everdingen in Vianen

18.00 uur      Overtocht naar Fort Honswijk met aansluitend diner

22.30 uur      Einde

Meldt u zich snel aan voor dit bijzondere evenement! Dat kan via onderstaand formulier. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Likkebaarden langs de Linie is een concept van Cultuur Aan de Slinger. Mede mogelijk gemaakt door: Provincie Utrecht, Gemeente Houten, Gemeente Vianen, Fort Honswijk en Fort Everdingen /Brouwerij Duits&Lauret.

Naar verwachting zal in 2019 de Nieuwe Hollandse Waterlinie bestempeld worden als UNESCO Werelderfgoed.

Aanmelden

  • Voer een waarde in kleiner of gelijk aan 2.